thuiszorg, persoonlijk én voor iedereen
a a a
Direct contact? -> Telefoon: 088 347 32 60 Email: info@directzorg.nl
direct contact
t 088 347 32 60
e info@directzorg.nl

Directzorg is een dynamische en goed georganiseerde thuiszorgorganisatie. Met grote betrokkenheid en een warm kloppend hart biedt Directzorg haar cliënten zorg die specifiek op de wensen van de individuele cliënt is afgestemd.

 

 

Afbeelding van de gebeurtenis uit het nieuwsitem Directzorg 20 jaar!

23 Januari zijn alle medewerkers van Directzorg in het zonnetje gezet. De reden, het 20-jarig bestaan van Directzorg. De inzet, betrokkenheid en het warme zorghart van onze medewerkers is de basis van dit mooie 20-jarig jubileum. In het Pomphuis in Rotterdam werd er onder het genot van een hapje en een drankje een leuk feest gevierd.

> Lees verder
Afbeelding van de gebeurtenis uit het nieuwsitem Beste idee 2015

Directzorg heeft in 2015 vele ideeën ontvangen van haar medewerkers. Jaarlijks wordt er een top 3 gekozen voor het beste idee. Het beste idee van 2015 komt van  Nance Seip. Haar idee om een training te geven over feedback voor medewerkers wordt dit jaar nog geïmplementeerd.

> Lees verder
Afbeelding van de gebeurtenis uit het nieuwsitem Directzorg behaalt wederom Gouden keurmerk

In het hectische transitiejaar waarin veel van onze organisiatie wordt gevraagd heeft de PREZO audit plaatsgevonden. Wij kunnen vol trots melden dat het gouden keurmerk weer is veilig gesteld.

> Lees verder
Achtergrondafbeelding postcodecheck

Postcodecheck
welke vestiging zit bij u in de buurt?

Volg ons op twitter