Zorg en hulp bij dementie

Als de diagnose dementie wordt gesteld, dan is dat heftig nieuws. Voor u, maar ook voor uw naasten. Directzorg helpt u met goede ondersteuning thuis. Wij bieden verzorging, verpleging en begeleiding bij beginnende en gevorderde dementie. Samen met u en uw naasten zorgen wij voor een goede balans tussen uw zelfstandigheid en de hulp die u nodig heeft. Zodat u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde, omgeving kunt blijven wonen.

Zorg en hulp bij dementie

Wat kan Directzorg u bieden?

Onze medewerkers hebben kennis van dementie. Zij weten waar u tegenaan loopt en met welke problemen u te maken krijgt. Zij houden rekening met de zaken die u moeilijk vindt. Zij begrijpen dat u door uw dementie soms anders op situaties reageert. En dat u behoefte heeft aan structuur en aan duidelijkheid. Zij vertellen u daarom stap voor stap wat zij zullen doen. Zo weet u wat er gaat gebeuren.

U kunt bij Directzorg terecht voor:

  • Verzorging en verpleging bij u thuis
  • Hulp bij het aanbrengen van structuur in uw dagelijkse leven
  • Hulp en ondersteuning bij het huishouden
  • Het inzetten van de juiste zorg wanneer u zieker wordt

Dementie begint vaak me kleine zaken die op gaan vallen. Een afspraak vergeten of in herhaling vallen bijvoorbeeld. U heeft het vaak zelf niet in de gaten. Het valt uw partner of andere naasten in uw omgeving op. Als de diagnose dementie is gesteld, begeleidt Directzorg u en uw naasten in alle fasen van uw ziekte met de juiste zorg en begeleiding thuis.

“Dementie raakt niet alleen u, maar ook uw omgeving. Samen met hen helpen wij u om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.”

No items found.

Downloads

No items found.

Veelgestelde vragen