Cliëntenraad

Wij behartigen de gemeenschappelijke belangen van u als  cliënt binnen Directzorg.

Wij zijn gesprekspartner van de Bestuurder van de organisatie en  denken mee over beleid en geven gevraagd en ongevraagd advies over alle onderwerpen die voor de cliënten van belang zijn met inachtneming van de mogelijkheden die de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen ons biedt. Om uw belangen zo goed mogelijk te dienen zijn wij lid van het LOC Zeggenschap in zorg.

Wie zijn wij?

De cliëntenraad is samengesteld  uit 6 leden met ieder een eigen achtergrond. Bij de samenstelling hebben wij in uw belang geprobeerd een zo groot mogelijke diversiteit aan te brengen. Zo is de raad samengesteld uit: cliënten, mantelzorgers, een ex-cliënt met bestuurlijke ervaring en onze zeer actieve voorzitter, zij is zelf ex-verzorgende en heeft veel kennis op het gebied van dementie.

De cliëntenraad voor u?

Je zou kunnen zeggen “dat is het doel waarnaar wij streven”. Met veel enthousiasme willen we ons inzetten, maar het gaat om u. Wij doen dan ook een beroep op u om aan ons uw bevindingen en opmerkingen door te geven, zodat wij tot het gewenst samenspel kunnen komen.

clientenraad@directzorg.nl