Directzorg en de WMO voor de gemeente Rotterdam


Organisatie

Directzorg is een dynamische en goed georganiseerde thuiszorgorganisatie met als werkgebied een groot gedeelte van Zuid-Holland waaronder ook Rotterdam. Met grote betrokkenheid en een warm kloppend hart leveren wij maatzorg. Directzorg kiest bewust voor kleinschaligheid, korte lijnen, wij kennen jou en we kennen onze medewerkers. Directzorg biedt begeleiding in de thuissituatie en levert die persoonlijk, praktisch en flexibel waarbij zoveel mogelijk je zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en je wensen centraal staan. 

Aanpak

‘De juiste persoon op de juiste plek’ is ons motto. Je wilt zoveel mogelijk zelfstandig je leven leiden, leren, werken en wonen maar soms heb je daarbij ondersteuning nodig. Directzorg biedt dan ondersteuning aan huis zodat je zoveel mogelijk zelfstandig je leven kunt leiden zoals jij dat wilt en de regie en kunt behouden. We kunnen je met een vaste ervaren begeleider helpen met allerlei praktische zaken waar je tegenaan loopt. Hierbij zoeken we samenwerking met mensen uit je eigen netwerk en vrijwilligers. 

Samen met jou werken we aan jouw plaats in de maatschappij en aan het behouden/vergroten van je zelfredzaamheid. Je kunt bij ons rekenen op persoonlijke aanpak zowel vanuit de vestiging als je begeleider. We leveren het totaalpakket dat geïndiceerd wordt vanuit de gemeente Rotterdam met uitzondering van de dagbesteding.


Contactgevens 

Vestiging Rotterdam Noord

Vestiging Rotterdan Zuid

Vlietlaan 26

Dorpsweg 55b

3061 DX  ROTTERDAM

3082 LB  ROTTERDAMt 088 348 32 50

t 088 347 32 40

e noordrotterdam@directzorg.nl

e zuidrotterdam@directzorg.nl


Werkzaam in de volgende gebieden

Gebied

Preferent of standaard

Centrum

standaard

Charlois

standaard

Delfshaven

standaard

Feijenoord

standaard

Hillegersberg-Schiebroek

standaard

Hoek van Holland

standaard

Hoogvliet

standaard

IJselmonde

standaard

Kralingen-Crooswijk

standaard

Noord

standaard

Overschie

standaard

Pernis

standaard

Prins Alexander

standaard

Rozenburg

standaard