Verzorgende niveau 3 IG en Verpleegkundige Brielle e.o. (Voorne Putten Rozenburg)


Functieomschrijving

Voor diverse cliënten in Brielle e.o. zijn wij met spoed op zoek naar verzorgenden IG en verpleegkundigen ter uitbreiding van de bestaande zorgteams. De zorgmomenten zijn in de ochtend, middag, avond en in het weekend. Je kunt zelf bepalen welke zorgmomenten je in wilt vullen.
Je werkt zelfstandig bij cliënten thuis, waarbij zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt wordt gestimuleerd. Je levert een bijdrage aan de zorgkwaliteit, rapporteert in het zorgdossier en signaleert eventuele wijzigingen in de cliëntsituatie

Wij vragen

Je bent in het bezit van diploma in de zorg (vanaf niveau 3 IG). Liefst met ervaring in de thuiszorg en affiniteit met psychiatrie. Ben je sociaal vaardig en in staat om passende zorg te bieden met oprechte professionele betrokkenheid? Dan heb jij een écht zorghart en maken wij graag kennis met je! Zeker als je nog een paar uur over hebt in de ochtend, avond of weekend.

Wij bieden

Directzorg is een dynamische en goed georganiseerde thuiszorg organisatie in Zuid-Holland. Met een sterke focus op persoonlijke aandacht staan de individuele wensen van onze cliënten centraal in onze zorgvisie. Onze medewerkers hebben vaste cliënten met voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Prettig werken dus!

Dienstverband
Je krijgt bij aanvang van het dienstverband een arbeidscontract voor 7 maanden.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO VVT.

Arbeidsvoorwaarden
Directzorg biedt veel scholingsmogelijkheden, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en producten van bekende merken via Directzorg Personeelsvoordeelwinkel. Tevens kun je gebruik maken van een aantal collectieve zorgverzekeringen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Netty Helbers via 088- 347 32 30 of brielle@directzorg.nl

Bij aanname vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.