Wijkverpleegkundige Brielle

Functieomschrijving

Als wijkverpleegkundige  ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten in de regio Brielle. Je stelt een verpleegkundige diagnose en bepaalt welke zorg nodig is waarbij zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt gestimuleerd wordt. Je adviseert de zorgcoördinatoren en teamleden bij inhoudelijke zorgvragen en zorgt voor afstemming tussen alle betrokken hulpverleners in de eerste lijn. Het begeleiden en coachen van collega’s  is een belangrijke taak en daarnaast verleen je zelf ook zorg bij complexe zorgvragen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een extra taak te vervullen zoals bekwaamheidsdeskundige en/of wondaandachtsvelder. Bij Directzorg heb je nog echt de tijd om je vak uit te oefenen. De administratieve taken worden tot een minimum beperkt. Alles wat je in je opleiding hebt geleerd kun je bij ons in de praktijk brengen.

Wij vragen

Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week en in het bezit van een diploma HBO verpleegkundige. Ervaring in de thuiszorg is gewenst maar niet noodzakelijk. Wij vinden motivatie, enthousiasme en betrokkenheid belangrijker. Wij zorgen voor een inwerkprogramma. Tevens ben je flexibel qua werktijden, vrij in het weekend en avond is bespreekbaar.

Wij bieden

Directzorg is een dynamische en goed georganiseerde thuiszorg organisatie in Zuid-Holland. Met een sterke focus op persoonlijke aandacht staan de individuele wensen van onze cliënten centraal in onze zorgvisie. Onze medewerkers hebben vaste cliënten met voldoende tijd voor persoonlijke aandacht.
Bij Directzorg kennen wij geen zelforganiserende teams, ieder team heeft een zorgcoördinator die het eerste aanspraakpunt is voor teamleden, cliënten, huisarts en overige behandelaars. Er worden geen vaste routes gelopen en de planning en aansturing wordt vanuit het vestigingskantoor geregeld (en niet binnen de teams). Prettig werken dus!

Dienstverband
Je ontvangt een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO VVT (FWG 50).

Arbeidsvoorwaarden
Directzorg biedt veel scholingsmogelijkheden, korting op verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en producten van bekende merken via Directzorg Personeelsvoordeelwinkel. Tevens kun je gebruik maken van een aantal collectieve zorgverzekeringen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Netty Helbers via 088-347 32 30 of brielle@directzorg.nl

Bij aanname vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.