Werken bij Directzorg

Bij Directzorg hebben we plezier in ons werk en dat stralen we uit. We zorgen niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Wij geloven dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkigere cliënten. Wij willen dus dat je je thuis voelt binnen onze organisatie! En dat je alle mogelijkheden en ondersteuning krijgt om je te ontwikkelen, als mens én als professional.

Super leuke collega’s

Afwisselend en dankbaar werk

Volop ruimte om je te ontwikkelen

Onze kernwaarden

#1 Persoonlijke aandacht

We zijn geïnteresseerd in de mens achter de cliënt en de medewerker. Nieuwsgierig naar wat voor hem of haar belangrijk is. En handelen vanuit oprechte betrokkenheid. Aandacht gaat ook over gezien en gehoord worden. En over ons best doen om met iedereen een vertrouwensband op te bouwen.

#2 Dichtbij

Onze medewerkers werken in de regio en kennen de wijkteams en zijn op de hoogte van de sociale kaart, staan daardoor letterlijk dichtbij de belevingswereld van cliënt en mantelzorgers. Maar ook figuurlijk staan we dichtbij. Door dichtbij te komen, horen we namelijk ook de mooie levensverhalen. Dat inzicht hebben we nodig om ons werk goed te kunnen doen.

#3 Professioneel

We hebben de juiste kennis. En de nodige ervaring om cliënten de begeleiding te kunnen bieden die zij nodig hebben. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Van elkaar te leren, te evalueren en zo nodig aan te passen. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet alleen kwaliteit van zorgverlening, maar ook kwaliteit van onze processen en onze interne dienstverlening.

#4 Respect

We hebben respect voor iedereen. En respecteren de levensgeschiedenis, etniciteit, achtergrond, (geloofs)overtuiging, wensen en behoeften van iedere cliënt en van iedere medewerker. Wij maken geen onderscheid tussen personen en wij willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt. We bouwen aan relaties gebaseerd op wederzijds respect. Dit doen we door goed te communiceren, eerlijk te zijn en naar elkaar te luisteren.
Alle verhalen

Er echt voor gaan

samen met 87 Directzorgers

Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Veel gestelde vragen

Wat zijn de opleidingsmogelijkheden?

Als je in de zorg wilt werken, kan je bij ons de opleiding volgen voor verzorgende IG of verpleegkundige (niveau 4, 5 en 6). Wil je werken als begeleider? Dan bieden wij je de mogelijkheid om de opleiding VIG MMZ (niveau 3 en 4) of de HBO-opleiding Social Work te volgen. Je kunt bij ons starten als leerling. Maar ook bestaande medewerkers komen voor één van de genoemde opleidingen in aanmerking.

Welke ruimte voor ontwikkeling bieden jullie?

Bij Directzorg we hebben oog voor al jouw talenten. Je krijg bij ons de ruimte om je te blijven ontwikkelen, als professional én als persoon, in je team, je functie of in een andere functie binnen onze organisatie.

Ons aanbod van opleidingen en scholing sluit naadloos aan bij de strategische koers van Directzorg. Door jou de kans te geven om je te blijven ontwikkelen, help jij ons om op koers te blijven.

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan? Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@directzorg.nl. En ontdek waar je jouw talenten in kunt zetten.

Maak kennis met Directzorg tijdens een digitale kop koffie

Wil je meer weten over werken bij Directzorg? Ben je
benieuwd welke baan bij jou past? Of heb je specifieke vragen over één van de openstaande vacatures?

Meld je aan via onderstaand formulier en wij drinken graag een digitale kop koffie (of thee) met je.

Bedankt. Het formulier is succesvol verzonden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.